Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

PSG a umilit-o pe Bayern în grupele UEFA Champions League. Rezultatele complete ale meciurilor de miercuri

Miercuri s-au disputat ultimele opt meciuri din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League.

Cel mai aşteptat meci al serii a fost duelul dintre super-starurile de la Paris Saint Germain şi maşinăria de fotbal care este Bayern Munchen.

Confruntarea a demonstrat încă o dată că maşinăria de fotbal a lui Bayern a ruginit zdravăn în ultima perioadă, francezii impunându-se la pas, scor 3-0.

Dani Alves, Cavani şi Neymar au făcut franjuri apărarea lui Bayern şi şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. În schimb, nemţii au avut posesia, dar au construit greoi semn că tactica lui Carlo Ancelotti nu se mai pupă cu potenţialul tehnic avut de fotbaliştii campioanei Germaniei.

Într-un alt meci extrem de aşteptat, Chelsea Londra s-a impus, cu 2-1, pe terenul lui Atletico Madrid. Griezmann a deschis scorul din penalty, pentru gazde, spre finalul primei reprize. Alvaro Morata, golgeterul lui Chelsea din acest sezon, a egalat în minutul 60, iar Batshuayi, fotbalistul promovat de Mircea Rednic la Standard Liege, a adus victoria londonezilor cu un gol înscris la ultima fază a meciului.

Scorul serii l-a reuşit, oarecum surprinzător, echipa elveţiană FC Basel, care a dat recital contra unei formaţii cu pretenţii, Benfica Lisabona. A fost 5-0 la capătul unui meci în care oaspeţii au avut 55% posesia, iar gazdele au avut 8-0 la şuturi pe poartă.

În celelalte meciuri ale serii s-au înregistrat următoarele rezultate: Qarabag Agdam – AS Roma 1-2, Anderlecht Bruxelles – Celtic Glasgow 0-3, ŢSKA Moscova – Manchester United 1-4, Juventus Torino – Olympiakos Pireu 2-0, Sporting Lisabona – FC Barcelona 0-1.

Manchester United, Paris Saint Germain, Chelsea Londra şi FC Barcelona au punctaj maxim şi sunt aproape calificate în optimi.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv