Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

Răzvan Burleanu rămâne președintele FRF. Înfrângere colosală pentru Ionuț Lupescu

Miercuri, la sediul Federației Române de Fotbal au avut alegeri pentru desemnarea noului președinte al FRF.

Patru candidați au intrat în cursa pentru obținerea mandatului de patru ani. A fost vorba despre Răzvan Burleanu, președintele în exercițiu, despre foștii internaționali Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș și despre Ilie Drăgan.

Duelul a fost prefațat de numeroase momente controversate, totul culminând cu gafele uriașe comise de Ionuț Lupescu. Acesta, deși a avut susținerea Generației de Aur și, inițial, o imagine imaculată, și-a dat cu stângul în dreptul când îi era lumea mai dragă.

S-a pozat cu Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, și cu Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, și a participat la o cunoscută emisiune de televiziune de la postul Antena 3.

Impactul emoțional al acestor gafe a fost uriaș și l-au costat în cele din urmă pe Lupescu alegerile. Mai ales că membrii afiliați nu erau chiar nemulțumiți de prestația lui Răzvan Burleanu, aceștia precizând în mai multe rânduri că președintele FRF și-a respectat cuvântul în relația cu ei și a avut o atitudine corectă.

Deși a defilat prin fața membrilor afiliați cu Mircea Lucescu și Cristian Chivu, pentru Lupescu nu a fost suficient să salveze impresia generală la spartul târgului.

Principalii contracandidați, Burleanu, Lupescu și Pușcaș, s-au contrat în mai multe rânduri de-a lungul zilei de miercuri, dar în cele din urmă succesul lui Burleanu a fost unul remarcabil, acesta câștigând alegerile încă din primul tur de scrutin.

Rezultatele oficiale arată că Burleanu a obținut 168 de voturi dintre cele exprimate (66,14%), Lupescu a obținut 78 de voturi (30,7%), Marcel Pușcaș a obținut 8 voturi (3,14%), iar Ilie Drăgan 0 voturi.

58 Shares