Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Real Madrid – Al Ain, finală inedită la Campionatul Mondial al cluburilor

Miercuri seara s-a disputat a doua semifinală a Campionatului Mondial de fotbal, competiție destinată cluburilor.

Bale a batut-o de unul singur pe Kashima Antlers in semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor

Real Madrid, campioana mondială en-titre și marea favorită și din acest sezon, s-a impus fără probleme, scor 3-1, în confruntarea cu japonezii de la Kashima Antlers, campionii en-titre ai Asiei.

A fost, practic, un One Man Show Gareth Bale, atacantul galez fiind, pur și simplu, mult prea rapid în execuții pentru fundașii japonezi.

Doi a marcat golul de onoare al Kashimei Antlers, însă japonezii nu au reușit să reediteze parcursul din 2016, când au jucat finala, pierdută, culmea, tot în fața lui Real Madrid, scor 2-4.

Campioană la trei din ultimele patru ediții ale acestei competiții, Real Madrid este pe punctul de a bate un nou record, ‘Galacticii’ fiind mari favoriți și în finala cu Al Ain.

Este a patra oară când o echipă din afara Europei sau a Americii de Sud ajunge în finala Campionatului Mondial al cluburilor, însă palmaresul este unul dezastruos, Mazembe, Raja Casablance și Kashima Antlers pierzând la cel puțin câte două goluri diferență duelurile cu Internazionale Milano, Bayern Munchen și Real Madrid.

Sâmbătă, pe 22 decembrie, avem, de la 15.30, ora României, duelul dintre Kashima Antlers și River Plate, din meciul pentru locul 3, iar de la 18.30, ora României, avem marea finală dintre Real Madrid și Al Ain.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv