Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

România câștigă în Muntenegru, dar cade în a patra urnă valorică pentru preliminariile Euro 2020

Naționala de fotbal a României a terminat perfect campania din UEFA Nations League, cea mai nouă competiție interțări înființată de forul continental.

Tricolorii s-au impus cu 1-0 în Muntenegru și și-au consolidat locul al doilea într-o grupă dominată clar de Serbia, formație care a trecut, cu 4-1, de Lituania, dar care pe noi nu a reușit să ne doboare în dublă manșă.

Țucudean a marcat în minutul 44 golul victoriei din meciul cu Muntenegru. Șutul pe jos al atacantului de la CFR Cluj a fost scăpat în poartă de goalkeeperul advers.

Eroul serii avea să fie Ciprian Tătărușanu, goalkeeper ce a reușit să pareze un penalty executat de Jankovic în minutul 72.

Culmea însă. În ciuda victoriei din Muntenegru și a faptului că România a terminat UEFA Nations League fără înfrângere, formația noastră a căzut în a patra urnă valorică pentru tragerea la sorți a preliminariilor Euro 2020.

Asta din cauza sistemului complicat implementat de UEFA și care a permis unor formații precum Bulgaria, Israel și Ungaria să ne depășească la numărul de puncte sau la golaveraj.

Tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului European va avea loc pe 2 decembrie.

România este în a patra urnă valorică și evită adversari precum Ungaria, Grecia, Albania, Muntenegru, Cipru, Slovenia, Estonia, Lituania și Georgia.

Am putea avea, însă, parte de o grupă infernală cu Franța, Germania, Serbia, Macedonia și Letonia, dar și de o grupă accesibilă cu Polonia, Cehia, Israel, Gibraltar și San Marino.

Vor fi 10 grupe, iar primele două clasate din fiecare grupă merg la turneul final, urmând ca alte patru participante să fie stabilite în urma unor partide de baraj.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv