Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

România debutează la Campionatul European de handbal feminin

Sâmbătă seara, naționala de handbal feminin a României debutează la Campionatul European găzduit în această perioadă de Franța.

Turneul final a debutat vineri seara, cu meciurile din grupele A și B, însă cum România a fost repartizată în Grupa D, ea va evolua în primul meci abia sâmbătă seara, de la 19.00, ora României, împotriva Cehiei, cel mai accesibil adversar dintr-o grupă din care mai fac parte Norvegia și Germania.

Formația noastră, în ciuda unui început de schimb de generații, este obligată să câștige partida cu Cehia, transmisă în direct de TVR 1, pentru a se menține cu șanse reale în lupta pentru calificarea în faza a doua a grupelor.

Speranțele noastre se leagă, ca de obicei, de Cristina Neagu, însă modul în care s-au prezentat România A și România B la Trofeul Carpați ne fac să credem că putem emite pretenții chiar la câștigarea unei medalii continentale.

Mai ales că Franța, gazda competiției, a debutat cu stângul la Europene, 23-26 cu Rusia, iar Danemarca și Muntenegru, alte două echipe cu pretenții, nu au impresionat, în ciuda victoriilor obținute, 30-29 cu Suedia, respectiv 36-32 cu Slovenia.

48 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv