Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

România se împiedică de Muntenegru în UEFA Nations League și suntem tot mai departe de masa bogaților

Naționala de fotbal a României a debutat, vineri seara, în UEFA Nations League, competiția gândită de șefii UEFA pentru a înlocui meciurile amicale.

Și putem spune că a debutat cu un eșec, deși a făcut egal, 0-0, acasă cu Muntenegru. Egalul echivalează cu o înfrângere în condițiile în care de la oaspeți au lipsit multe nume grele în frunte cu vedetele Stevan Jovetic și Adam Marusic.

Mai mult, putem spune că meciul echivalează cu o înfrângere și din cauza prestației lamentabile a echipei noastre care s-a apropiat rareori de poarta adversă, Keșeru ratând cea mai mare ocazie a meciului.

În schimb, elevii lui Cosmin Contra s-au întrecut în șuturi trimise mult peste transversală, semn că Stanciu și compania mai au nevoie de mult timp pentru a-și regla tirul.

Mugoșa a fost eliminat de la oaspeți în minutul 77. Paradoxal, Muntenegru a fost mai periculoasă în inferioritate numerică, oamenii lui Tumbakovic dându-ne mari emoții pe final.

S-a terminat România – Muntenegru 0-0, iar prestația formației noastre ne dă mari emoții pentru luni, când trupa lui Contra ar urma să dea piept cu Serbia, în deplasare.

Pe de altă parte, România a scăpat ieftin într-o seară în care Turcia, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut cu 1-2 meciul cu Rusia de pe teren propriu, Italia a făcut doar 1-1 acasă cu Polonia, iar Insulele Feroe a obținut cea mai categorică victorie, 3-1 cu Malta.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv