Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

RUGBY: Naționala României încheie anul cu o înfrângere

Naționala de rugby a României a încheiat anul calendaristic cu o înfrângere, Stejarii cedând acasă, scor 20-25, în confruntarea cu naționala statului Tonga.

După 17-13 săptămâna trecută, cu Samoa, România a sperat în obținerea unui nou succes care să ne permită să avansăm în ierarhia World Rugby.

Începutul partidei a fost de bun augur pentru echipa noastră. Vlaicu a transformat două lovituri de pedeapsă, iar Stejarii au condus cu 6-3 până spre finalul primei reprize.

A venit însă parcă de nicăieri o încercare a lui Pakalani și oaspeții au intrat în avantaj la pauză.

A fost însă eseul de care oaspeții aveau nevoie pentru a prelua conducerea jocului. Mult mai deciși, tonganii au intrat pe teren, în repriza a doua, cu scopul de a mări avantajul de pe tabelă.

Au fost două eseuri ale oaspeților, Fifita și Taina, și șapte puncte înscrise de Takulua, din lovituri de picior. România a răspuns cu alte două eseuri, semnate de Rădoi și Van Heerden, dar per total Stejarii au găsit mult prea rar soluții să desfacă defensiva adversă și au fost puși la grea încercare de o formație atletică.

S-a terminat 25-20 pentru oaspeți, rezultat care ar trebui să ne pună pe gânduri în condițiile în care se apropie meciurile din Cupa Europeană a Națiunilor care ar urma să decidă eventuala calificare la Cupa Mondială din 2019, din Japonia.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv