Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

RUGBY: România a măcelărit echipa Germaniei, în prima etapă a Rugby Europe International Championships

Naționala de rugby a României a debutat cu o victorie uluitoare în ediția din acest an a Rugby Europe International Championships, practic a doua divizie a Turneului celor Șase Națiuni.

Rugbiștii români au vrut să-și ia revanșa după eșecul surprinzător înregistrat anul trecut, în Germania, și au făcut-o cu vârf și îndesat.

Kinikinilau, Tangimana, Fakaosilea, Macovei, Burcea sau Ionuț Dumitru au reușit eseu după eseu și România a trecut cu un năucitor 85-6 de echipa Germaniei, într-un meci disputat la cluj.

 Conștienți că partida contează și pentru calificarea la Cupa Mondială de anul viitor, Stejarii au pregătit duelul în cele mai mici detalii, iar acest lucru s-a văzut pe teren, România arătând o forță ofensivă rar întâlnită.

A fost 13-0 la eseuri, dar trebuie să amintim și faptul că Germania s-a prezentat la meci fără câteva nume grele, federația germană fiind în conflict cu patronul echipei RC Heidelberg, formație care nu a permis să jucătorilor să meargă la lot.

Pentru Stejari urmează o confruntare interesantă, duminica viitoare, la Madrid, contra Spaniei. Ibericii s-au impus în Rusia, 20-13, și păstrează șanse de a depăși România în lupta pentru calificarea la Cupa Mondială, astfel că duelul de la Madrid este unul cu caracter decisiv.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv