Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Şahtiorul lui Lucescu face show în Liga Campionilor

De trei înfrângeri consecutive au avut nevoie eleii lui Mircea Lucescu pentru a se trezi la realitate.

sahtior

Şahtior Doneţk a făcut spectacol în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor şi a obţinut o victorie categorică, 4-0 cu Malmo FF, succes care o menţine pe formaţia ucraineană în lupta pentru calificarea în optimile de finală.

Intraţi pe teren cu misiunea de a răzbuna înfrângerea din tur, jucătorii lui Şahtior au zburdat, semn că elevii lui Mircea Lucescu se apropie de forma ideală din punct de vedere fizic şi sportiv.

Gladky, Srna, Eduardo şi Alex Teixeira au înscris în poarta nefericitului Johan Wiland, însă diferenţa putea fi mult mai mare în condiţiile în care Şahtior a avut 62% posesia balonului şi a şutat de 14 ori pe spaţiul porţii adverse.

În celălalt meci din Grupa A, Real Madrid a avut nevoie de un gol norocos al lui Nacho pentru a trece cu 1-0 de Paris Saint Germain şi a bifa, deja, calificarea în optimile de finală.

Manchester City este o altă formaţie care a obţinut, deja, calificarea în optimi, după 3-1, în deplasare, cu FC Sevilla. Elevii lui Mauricio Pellegrino au rezolvat meciul încă din minutul 36, Sterling, Fernandinho şi Bony reuşind să puncteze în prima treime a partidei.

Deşi a făcut doar 1-1 la Borussia Monchengladbach, Juventus Torino este şi ea aproape calificată în optimi, campioana Italiei având cinci puncte în faţa Sevillei, cu două etape înainte de final.

Benfica Lisabona este şi ea ca şi calificată în optimi, după 2-1 cu Galatasaray Istanbul, în timp ce Atletico Madrid ar putea să regrete punctele pierdute în Kazahstan, după 0-0 cu FK Astana.

În Grupa B, Manchester United a trecut, cu 1-0, de ŢSKA Moscova, iar PSV Eindhoven s-a impus, cu 2-0, în meciul cu VFL Wolfsburg, astfel că situaţia rămâne extrem de echilibrată. United are şapte puncte, PSV Eindhoven şi Wolfsburg câte 6, iar ŢSKA Moscova 4.

Miercuri sunt programate celelalte meciuri din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor: AS Roma – Bayer Leverkusen, FC Barcelona – BATE Borisov, Bayern Munchen – Arsenal Londra, Chelsea Londra – Dinamo Kiev, Gent – Valencia, Lyon – Zenit St. Petersburg, Maccabi Tel Aviv – FC Porto, Olympiakos Pireu – Dinamo Zagreb.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv