Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Serena Williams pierde finala de la US Open după ce a fost avertizată de trei ori de arbitru

În finala feminină de la US Open s-au înfruntat, sâmbătă seara, emblema trecutului, americanca Serena Williams, și noua stea a circuitului, japoneza Naomi Osaka.

Două jucătoare robuste, cu lovituri extrem de apăsate și un joc agresiv, care ar putea pune în dificultate inclusiv mulți jucători din circuitul masculin.

La prima vedere, duelul a fost la discreția japonezei, care și-a adjudecat primul Grand Slam din carieră după un meci câștigat cu 6-2, 6-4 în 79 de minute.

Însă disputa a fost una de povestit nepoților, mai ales în setul al doilea, când Serena a fost avertizată de nu mai puțin de trei ori de arbitru.

Prima dată pentru un semn de coaching efectuat din tribună de Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei. Al doilea a fost pentru o rachetă izbită de pământ, iar al treilea pentru comentarii.

Al doilea avertisment a echivalat cu pierderea unui punct, iar al treilea a echivalat chiar cu pierderea unui game, americanca fiind chiar la un pas de a fi descalificată.

Serena a încheiat finala în lacrimi, iar arbitrul a fost fluierat la scenă deschisă de mii de susținători ai americancei.

S-a spus inclusiv că show-ul făcut de Serena a avut scopuri comerciale. Dacă a fost sau nu așa probabil doar americanca știe. Cert este că finala actualei ediții de la US Open va rămâne în istoria tenisului.

14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv