Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Serena Williams versus Naomi Osaka, în finala feminină de la US Open

A 138-a ediție a US Open, ultimul Grand Slam de tenis al anului, se apropie de final.

S-au stabilit deja finalistele din competiția feminină de simplu, americanca Serena Williams urmând să dea piept în ultimul act cu Naomi Osaka, din Japonia.

Se întâlnesc practic două jucătoare de forță și care s-au adaptat cel mai bine la condițiile grele de joc, tenismenii plângându-se deseori de căldura insuportabilă de la New York.

În semifinale, Serena a surclasat-o pe Anastasija Sevastova, din Letonia, 6-3, 6-0, în timp ce Naomi Osaka a trecut fără probleme de americanca Madison Keys, 6-2, 6-4.

Serena s-a calificat pentru a 31-a oară într-o finală de Grand Slam și arată că rămâne o specialistă a terenului propriu. Americanca s-a impus la US Open în 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 și 2014 și a mai jucat finala în 2001 și 2011.

La nici 21 de ani, Naomi Osaka, considerată urmașa Serenei Williams grație loviturilor ucigătoare, va juca la New York prima finală de Grand Slam din carieră.

Culmea, Naomi Osaka a câștigat singurul meci direct jucat împotriva Serenei până acum. Și a făcut-o de o manieră categorică, 6-3, 6-2 în primul tur de la Miami.

La masculin, în semifinale, avem Rafael Nadal cu Juan Martin Del Potro și Novak Djokovic împotriva lui Kei Nishikori.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv