Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Simona Halep, așteptată de aproape 1.000 de persoane la Aeroportul Otopeni. A fost primită pe covorul roșu

Simona Halep, noua campioană de la Roland Garros, a ajuns luni după-amiaza în România.

Sportiva noastră a venit în țară cu o cursă de linie a companiei TAROM, de la Paris, și a fost așteptată de aproape 1.000 de persoane pe Aeroportul Otopeni din București.

Avionul a aterizat în jurul orei 16.15, însă Simona a așteptat aproape 30 de minute pentru ca toți ceilalți pasageri să părăsească aeronava înainte să coboare și ea cu o copie a trofeului cucerit la Roland Garros, în condițiile în care marele trofeu va fi prezentat luni seara, de la ora 20.00, pe Arena Națională din București.

Înainte de a coborî din avion, Simona și-a făcut câte un selfie cu piloții și cu însoțitoarele de bord. Aproximativ 30 de persoane au așteptat-o pe Simona încă de la momentul în care a coborât din avion.

Vorbim aici despre părinții sportivei, alte rude, dar și de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, sau George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Simona Halep a fost primită cu un covoru roșu care a condus-o la Salonul Oficial al Aeroportului. Alte 300 de persoane erau deja acolo și au primit-o pe marea sportivă cu aplauze.

Simona Halep a ținut să mulțumească tuturor celor care au avut încredere în ea și a precizat că “trofeul este și al meu și al României, pentru că aici trăiesc, aici mă antrenez și întotdeauna cel mai bine acasă”.

De asemenea, Simona Halep a ținut să precizeze că a dormit doar trei ore după finala de sâmbătă, că a avut un program extrem de încărcat, cu diferite ședințe foto și evenimente, dar că ușor, ușor începe să simtă tot mai mult fericirea momentului.

Simona a afirmat și că a fost extrem de emoționată în momentul în care, la decernarea trofeelor, fanii români din arena de la Roland Garros au început să cânte imnul. Sportiva noastră susține că a fost unul dintre puținele momente în care i-au dat lacrimile pe teren și că a fost informată de organizatori că nu s-a mai întâmplat ca la un asemenea moment fanii să înceapă să intoneze imnul.

Nu în ultimul rând, Simona a remarcat faptul că cei mai importanți oameni în obținerea victoriei au fost Darren Cahill și Ion Țiriac, care au ajutat-o să pregătească într-un mod cât mai potrivit, din punct de vedere mental, finala cu Sloane Stephens.

La ieșirea din aeroport, Simona a fost așteptată de alte câteva sute de persoane care au aplaudat-o și nu au ezitat să-i ofere flori sau jucării de pluș.

22 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv