Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Simona Halep, mare dezamăgire la Turneul Campioanelor

Cotată cu prima şansă la câştigarea Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a fost eliminată prematur, după ce a pierdut, cu 6-7, 1-6, confruntarea cu poloneza Agnieszka Radwanska din ultima etapă a fazei grupelor.

sursa foto: Facebook Simona Halep
sursa foto: Facebook Simona Halep

Constănţeanca a început fulminant competiţia, cu o victorie categorică obţinută împotriva italiencei Flavia Pennetta, campioana de la US Open, scor 6-0, 6-3.

Au urmat însă două eşecuri lamentabile, suferite cu Maria Şarapova şi Agnieszka Radwanska, şi Simona părăseşte competiţia pe uşa din spate.

Învinsă cu un dublu 4-6 de Şarapova, Simona era obligată să o învingă pe Radwanska, în ultima etapă din grupe, dar constănţeanca nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul.

Simona a avut 4-1 la game-uri şi 5-1 în tiebreak-ul primului set, dar s-a pripit şi a pierdut, cu 6-7. Actul al doilea a fost la discreţia polonezei care a făcut ce a vrut pe teren şi şi-a adjudecat a 500-a victorie a carierei, scor 7-6, 6-1.

În plus, Radwanska are mari şanse să meargă în semifinale, cu condiţia ca Maria Şarapova să o bată în două seturi pe Flavia Pennetta, în ultimul meci al zilei.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv