Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

Simona Halep, oprită pentru exces de viteză la plecarea din Aeroportul Otopeni. Din fericire, polițiștii au avut alte intenții

Un incident rar întâlnit s-a petrecut, luni după-amiaza, la plecarea din zona Aeroportului Internațional Otopeni.

Mașina în care se afla Simona Halep, noua campioană de tenis de la Roland Garros, a fost trasă pe dreapta de agenți de la Poliția Rutieră.

Din fericire, nu a fost vorba despre vreo încălcare a unei reguli de circulație. A fost o farsă a agenților de poliție pentru a o putea felicita pe marea noastră sportivă.

Șeful echipajului i-a înmânat Simonei o probă foto care să arate că sportiva a depășit viteza legală cu unul dintre serviciile utilizate în finala cu Sloane Stephens, de la Roland Garros. De asemenea, Simona a primit și un uriaș buchet de flori.

Iar mesajul agenților de poliție a fost cât se poate de clar: “Ai depășit viteza legală la Paris. Te-am surprins când serveai cu 172 de kilometri pe oră. Puncte nu îți mai dăm, că ai luat suficiente de la Paris, dar te felicităm pentru ce ai făcut și suntem mândri de tine”.

44 Shares