Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Cozi kilometrice la Kulata, singura vamă deschisă de Grecia cu Bulgaria / POLITICĂ: Președintele Iohannis și premierul Orban participă la recepția Ambasadei SUA / ANM: Cod Galben de caniculă în 22 de județe și București / Cod Portocaliu și Galben de ploi, în vestul țării / 

Breaking News:
 

Simona Halep s-a întors în țară. Urmează să efectueze mai multe teste medicale

După ce a pierdut finala de la Australian Open și a ajuns pe un pat de spital la Melbourne, Simona Halep a poposit în cele din urmă, luni dimineața, la București.

sursa foto Facebook

Extrem de afectată de efortul depus, inclusiv de cele peste 20 de ore de zbor, Simona a părut epuizată pe aeroport și nu s-a bucurat foarte mult de buchetele de flori primite de la cele câteva zeci de fani prezenți pe Aeroportul Otopeni.

Simona a anunțat că urmează să efectueze mai multe teste medicale în perioada următoare, pentru a vedea cât de grave sunt problemele medicale care s-au adunat în debutul acestui an.

Pe de altă parte, sportiva noastră este încrezătoare în șansele ei de a da, totuși, lovitura și a-și trece în cont un trofeu major.

Darren Cahill, antrenorul Simonei, a recunoscut că și-a făcut griji în legătură cu șansele româncei de a rezista fizic în finală.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv