Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

Simona Halep s-a întors în țară. Urmează să efectueze mai multe teste medicale

După ce a pierdut finala de la Australian Open și a ajuns pe un pat de spital la Melbourne, Simona Halep a poposit în cele din urmă, luni dimineața, la București.

sursa foto Facebook

Extrem de afectată de efortul depus, inclusiv de cele peste 20 de ore de zbor, Simona a părut epuizată pe aeroport și nu s-a bucurat foarte mult de buchetele de flori primite de la cele câteva zeci de fani prezenți pe Aeroportul Otopeni.

Simona a anunțat că urmează să efectueze mai multe teste medicale în perioada următoare, pentru a vedea cât de grave sunt problemele medicale care s-au adunat în debutul acestui an.

Pe de altă parte, sportiva noastră este încrezătoare în șansele ei de a da, totuși, lovitura și a-și trece în cont un trofeu major.

Darren Cahill, antrenorul Simonei, a recunoscut că și-a făcut griji în legătură cu șansele româncei de a rezista fizic în finală.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv