Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Stadionul STEAUA se “mișcă” în teren! “Cu talent” de 50 de milioane de euro!

Nici nu a început bine “distracția” cu ridicarea noului stadion “Steaua”, ce trebuie construit până în martie 2020, că deja suntem anunțați de CNI că acesta va fi reconstruit NU pe locul vechii arene, ci va fi împins spre bulevardul Ghencea.

Motivul? Deoarece va fi realizat alături de el și un stadion de atletism, proiectanții și constructorul și-au dat seama că vor avea probleme cu… evacuarea, anunță DigiSport.

Și cum UEFA ne-a obligat să ridicăm un stadion de 4 stele, evacuarea în condiții de siguranță și fluență atârnă greu în primirea steleleor pentru ca viitorul Stadion Steaua să poată fi folosit de România în CE din 2020!

Noul stadion STEAUA ne va costa 50 de milioane de euro!

Demolarea Stadionului Ghencea va începe săptămâna viitoare. Au trecut 44 de ani de la inaugurarea sa, timp în care Arena Steaua a “văzut” zeci de meciuri care au marcat istoria fotbalului românesc.

“Conform caietului de sarcini, stadionul va avea minimum 30 de mii locuri, va fi o arenă UEFA categoria 4. La el se adaugă muzeul, spaţii de cazare, comerciale. Noi sperăm să fie un stadion ca cel de la Craiova, care să aibă “viaţă” tot timpul anului, nu un stadion care să stea închis şi să fie deschis doar la un eveniment sportiv”, a declarat pentru DigiSport Adrian Cefălan, directorul de investiţii CNI.

Actuala arenă din Ghencea a fost inaugurată în 1974, la un meci cu OFK Belgrad, 2-2, iar ultima partidă a avut loc în martie 2015: Steaua – Viitorul 4-1.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv