Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Surclasată de Sepsi, FCSB se pregătește de o nouă revoluție

Miercuri seara, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din etapa a 18-a a Ligii I la fotbal, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus, cu 4-2, împotriva vicecampioanei FCSB.

Trupa lui Eugen Neagoe a pregătit excelent meciul și a făcut șah-mat o echipă, FCSB, care deși își cunoaște problemele încă nu este în stare să le rezolve.

Gazdele au avut 3-0 încă din minutul 53. Vașvari și Florin Ștefan au punctat în urma unor contraatacuri efectuate ca la carte, iar Tandia a transformat cu siguranță un penalty.

FCSB s-a trezit abia spre final și chiar a fost la un pas să egaleze. Florinel Coman și Raul Rusescu, doi dintre cei mai certați jucători de către staff-ul echipei și patronul Gigi Becali, au reușit să revitalizeze jocul formației antrenată de Nicolae Dică.

Cei doi și-au trecut în cont câte un gol și câte o ratare pe uriașă. Însă pe final, când FCSB se chinuia să preseze poarta adversă, Sepsi a scăpat din nou pe un contraatac năucitor.

Gazdele au făcut șah-mat defensiva adversă și Mensah, abia intrat pe teren, a închis tabela cu un șut din apropiere.

Sepsi – FCSB s-a terminat 4-2. Oamenii lui Neagoe se apropie periculos de podiumul Ligii I, în timp ce Gigi Becali anunță o nouă revoluție la FCSB.

Afaceristul se pregătește să facă schimb de loturi în iarnă urmând să renunțe la mai mulți jucători și să aducă aproape o duzină de fotbaliști noi.

Mai mult, postul lui Nicolae Dică este în pericol, însă Gigi știe că îi va fi greu să gasească un alt antrenor atât de ascultător.

Într-un alt meci disputat miercuri, Gaz Metan Mediaș și Viitorul Constanța au încheiat la egalitate, 2-2. Oamenii lui Gică Hagi au ratat ocazia de a se apropia de primele două clasate.

Viitorul a condus cu 2-1 până spre final, dar a fost egalată, deși evolua în superioritate numerică.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv