Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

SYDNEY 2019! Halep reintră în “jungla” tenisului mondial!

Românca Simona Halep, campioana de la Roland Garros,  va reintra în circuitul mondial al tenisului, cu ocazia turneului de la Sydney International Australian, care a început duminică, 6 ianuarie.

Turneul de la Sydney este foarte important, deoarece precede cu doar o săptămână primul Mare Șlem al anului – Australian Open, Melbourne 14 – 27 ianuarie 2019.

În turneul de la Sydney, Halep, locul I WTA, întră direct în turul al doilea, fază în care va evolua cu australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, sau cu letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA.

În cazul în care va trece de turul al doilea, Halep ar putea juca în sferturi cu Karolina Pliskova, în semifinale cu americanca Sloane Stephens, iar în finală cu japoneza Naomi Osaka.

Halep a mai jucat la acestă competiţie în 2014 şi 2016. La prima ei participare, jucătoarea română nu a trecut de primul tur, iar la cea de-a doua a ajuns în semifinale.

Simona Halep a fost primul lider mondial care a participat la un turneu de Grand Slem fara sponsor și a ajuns în finală: Australian Open 2018

După cum se știe, românca Simona Halep va fi cap se serie numărul 1 la primul turneu de Grand Șlam al anului – Australian Open 2019.

Conform caselor de pariuri, cele mai mari șanse să se impuna la Melbourne le are Serena Williams. Tenismena americancă în vârstă de 37 de ani are cota 6.50 la un succes la Antipozi.

Pe locul secund în opinia bookmakerilor se afla Simona Halep și Naomi Osaka, fiecare cu cota 10.00.

Românca Mihaela Buzărnescu, a 25-lea cap de serie de la AO 2019, are cota 125.00 la un succes cu adevărat surprinzator.

Anul trecut, la Australian Open, după o finală de senzație, Simona Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv