Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: 14 românce, pe tabloul principal al turneului de la București

În această săptămână, la Tennis Performance Club, din București, se desfășoară un turneu feminin de tenis din circuitul ITF cu premii în valoare de 15.000 de dolari.
Italianca Gaia Sanesi, principala favorita a turneului de la Bucuresti

Luni s-a stabilit tabloul principal de simplu, tablou dominat, cum era de așteptat, de jucătoare din țara noastră.

Nu mai puțin de 14 românce sunt pe tabloul principal al turneului de la București.

Tabloul Principal – 9 iulie 2018 – sursa FRT

Download (PDF, 90KB)

Se remarcă prezența unor jucătoare precum Ilona Ghioroaie (cap de serie 2, 20 de ani, locul 388 mondial) și Irina Fetecău (cap de serie 3, 22 de ani, locul 456 mondial), dar și prezența Andreei Mitu care a jucat deja patru finale într-un interval de opt zile de la revenirea pe teren, respectiv simplu și dublu la Curtea de Argeș și simplu și dublu la Focșani.

Deși nu are statut de cap de serie, Andreea Mitu este considerată, neoficial, principala favorită a turneului de la București, grație plusului de experiență, dar și grație faptului că Miriam Bulgaru, singura sportivă care i-a pus cu adevărat probleme în ultimele două săptămâni, a spus “pas” competiției găzduite de clubul localizat pe Șoseaua Pipera nr. 38 – Intrarea Cerceilor 10.

Principala favorită a turneului de la București este italianca Gaia Sanesi, 26 de ani, fostă locul 294 mondial, o sportivă care a câștigat cinci turnee ITF de simplu de-a lungul carierei, inclusiv unul la Târgu Jiu, anul trecut.

Mai sunt prezente pe tabloul principal jucătoare din Rusia, Malta, Bulgaria, Cehia sau Argentina.

Totuși, armata de jucătoare din România ar putea crește, Ioana Negoițescu, Andreia Beberechi, Ana Maria Gabriela Țăranu, Camelia Hristea, Alexandra Maria Stăiculescu, Alexandra Damaschin și Anamaria Luca fiind încă implicate în calificările date peste cap de ploile care s-au abătut în ultimele zile asupra Capitalei.

De remarcat că Andreea Mitu nu s-a mai înscris și în turneul de dublu, acolo unde avem, însă, 16 jucătoare dintr-un total de 32 posibile, dar unde găsim inclusiv trei echipe din Rusia, câte una din Italia, Bulgaria și Argentina, dar și jucătoare din Marea Britanie, Israel sau Malta.

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv