Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților dă vot final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / 

Breaking News:
 

TENIS: Alexandra Dulgheru și Irina Bara continuă în calificările de la Australian Open

Alexandra Dulgheru și Irina Bara, două dintre cele trei reprezentante ale României în calificările de la Australian Open, au acces în turul al doilea.

sursa foto Facebook Alexandra Dulgheru

Plusul de experiență al Alexandrei Dulgheru i-a asigurat o victorie facilă împotriva uneia dintre marile speranțe ale circuitului mondial.

“Piti” a învins-o, cu un dublu 6-1, pe Bianca Andreescu, o româncă ce a ajuns să reprezintă Canada. Alexandra a avut nevoie de doar 67 de minute pentru a pune capăt disputei.

Irina Bara, în schimb, a avut mult de tras împotriva bulgăroaicei Sesil Karatancheva. A fost 7-5, 3-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și 30 de minute.

Din păcate, Alexandra Cadanțu nu a avut nicio șansă cu Vera Lapko, din Belarus, și a cedat clar, 3-6, 1-6, după doar 68 de minute de joc.

În turul al doilea, Alexandra Dulgheru o va înfrunta pe ucraineanca Dayana Yastremska, 17 ani, locul 177 mondial. Puștoaica din Kiev a produs una dintre marile surprize ale primului tur din calificări.

A învins clar, 6-3, 6-1, o japoneză extrem de tare, pe Misaki Doi, 26 de ani, fostă locul 30 mondial și o jucătoare care a jucat două finale de turnee WTA în ultimii doi ani și jumătate.

Evident, Alexandra Dulgheru și Dayana Yastremska nu s-au mai întâlnit până acum.

Irina Bara (22 de ani, locul 183 mondial) o va înfrunta pe Bernarda Pera, o americancă de 23 de ani și care a urcat până pe locul 126 mondial.

Pera s-a născut în Croația, a câștigat opt titluri ITF de-a lungul carierei și este la cea mai bună formă atinsă până acum în carieră. În primul tur ea a învins-o, cu 6-3, 7-6, pe veterana Patty Schynder, de 39 de ani, din Elveția, jucătoare care acum mai mult de un deceniu ajungea pe locul 7 mondial și juca semifinală de Australian Open.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv