Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Ana Bogdan confirmă parcursul bun de la Melbourne

Deși eliminată în turul III, Ana Bogdan a fost una dintre revelațiile de la Australian Open, primul Grand Slam de tenis al anului.

Ana Bogdan

Venită din afara Topului 100 mondial, Ana a eliminat-o pe Kristina Mladenovic, a 11-a favorită a competiției, și a pierdut greu cu americanca Madison Keys, cap de serie numărul 17 și o jucătoare ce avea să ajungă până în faza sferturilor de finală.

Începutul bun de an al Anei a continuat, marți dimineața, la Taipei, sportiva noastră reușind să avanseze în optimile de finală ale unui turneu dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Iar Ana nu s-a calificat oricum ci obținând o victorie super-spectaculoasă, 6-4, 6-1, în 76 de minute, cu chinezoaica Shuai Peng, locul 31 mondial și principala favorită a turneului din Taipei.

Ana și-a asigurat 30 de puncte WTA și un cec în valoare de 3.400 de dolari. În plus, ar putea da piept în optimi cu o jucătoare celebră din circuit, nimei alta decât Genie Bouchard. Cu condiția ca jucătoarea din Canada să treacă, în primul tur, de chinezoaica Lin Zhu.

Ana Bogdan este a doua jucătoare din România ce ajunge în optimile de finală ale turneului din Taipei. Monica Niculescu a trecut de tunisianca Ons Jabeur, 6-1, 4-0 abandon și se va duela cu Zarina Diyas, din Kazahstan, a șasea favorită a turneului.

Tot marți intră în focuri și cele două românce prezente pe tabloul principal de la St. Petersburg (Rusia), competiție dotată cu premii în valoare de 800.000 de dolari.

Avem Irina Begu – Andreea Petkovic (Germania), de la 13.30, ora României, și Sorana Cîrstea – Dominika Cibulkova (Slovacia), de la 19.00, ora României.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv