Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Ana Bogdan, în optimi la Limoges

Ana Bogdan, a patra favorită a turneului feminin de tenis de la Limoges (Franța), s-a calificat, luni seara, în optimile de finală ale competiției de 125.000 de euro.

Foto: shenzenopen.com

Sportiva noastră a trecut fără mari probleme, scor 6-2, 7-5, de unguroaica Greta Arn, jucătoare venită din calificări.

Ana și-a asigurat un cec în valoare de 1.613 euro, dar și 15 puncte WTA. În optimi, românca dă piept cu americanca Jamie Loeb, locul 183 mondial, sportivă care, în primul tur, a produs o surpriză importantă reușind să o învingă, scor 6-2, 6-4, pe rusoaica Natalia Viklianțeva, locul 134 mondial.

Marți, alte două sportive din România vor evolua în primul tur al turneului de la Limoges. Monica Niculescu, locul 78 mondial, a cincea favorită a competiției, dă piept cu bulgăroaica Viktoriya Tomova, locul 156 mondial.

Alexandra Dulgheru, locul 148 mondial, își măsoară forțele cu cehoaica Renata Voracova, locul 693 mondial și o sportivă care a trecut prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.

Miercuri, într-unul dintre ultimele meciuri din primul tur, Mihaela Buzărnescu, principala favorită a competiției, joacă împotriva luxemburghezei Mandy Minella.

La dublu se joacă direct sferturi de finală. Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu sunt favorite 1 și dau piept, în primul tur, cu cehoaicele Petra Krejsova și Jesika Maleckova.

14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv