Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Ana Bogdan, prima româncă ajunsă în turul III la Australian Open

Ana Bogdan este una dintre revelațiile actualei ediții a Australian Open, primul Grand Slam de tenis al anului.

Ana Bogdan

Deși aflată tocmai pe locul 104 mondial, sportiva noastră a obținut, joi, calificarea în turul al treilea al competiției, respectiv în faza 16-imilor de finală.

Ana a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus, cu 1-6, 6-2, 6-3, împotriva Yuliei Putințeva, din Kazahstan, locul 54 mondial, la capătul unui meci care a durat 128 de minute.

Este cel mai bun rezultat pe care îl înregistrează Ana Bogdan la un turneu de Grand Slam. Ea și-a asigurat un cec în valoare de 142.500 de dolari și un plus de 120 de puncte în clasamentul WTA, grație cărora ar putea urca cel puțin până pe locul 87 mondial.

Cel mai probabil, în 16-imi, Ana Bogdan o va înfrunta pe americanca Madison Keys, locul 20 mondial, sportivă care pornește mare favorită în confruntarea cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 92 mondial.

Din păcate, Sorana Cîrstea a părăsit competiția. Ea a rezistat doar 85 de minute în confruntarea cu Lucie Safarova. Cehoaica, locul 29 mondial, s-a impus fără probleme, scor 6-2, 6-4.

De la 10.00, ora României, Simona Halep dă piept cu canadianca Eugenie Bouchard. Simona caută să treacă peste problemele de la gleznă și să devină a doua jucătoare din România care ajunge în faza 16-imilor de finală.

Învingătoarea dintre Halep și Bouchard va evolua împotriva americancei Lauren Davis, locul 76 mondial. Aceasta a trecut cu un surprinzător 4-6, 6-0, 6-0 de nemțoaica Andrea Petkovic.

Începutul zilei a patra a adus câteva rezultate surprinzătoare. Garbine Muguruza, din Spania, locul 3 mondial, a pierdut, 6-7, 4-6, confruntarea cu Su Wei Hsieh, din Taiwan, locul 88 mondial.

Și britanica Johanna Konta, locul 10 mondial, a părăsit competiția, după 4-6, 5-7, cu Bernarda Pera, din SUA, locul 123 mondial.

Iar rusoaica Maria Șarapova a eliminat-o pe Anastasija Sevastova, din Letonia, locul 15 mondial, scor 6-1, 7-6. Șarapova va da piept, în 16-imi, cu nemțoaica Angelique Kerber, astfel că, ușor, ușor, sita cerne și Simona Halep scapă de multe adversare dificile.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv