Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Andreea Mitu își continuă parcursul uimitor de la revenirea pe teren

După ce a stat pe bară un an de zile, pentru a naște, Andreea Mitu, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România, a revenit pe teren mai puternică decât oricând.

Sportiva de 26 de ani a jucat deja finale de simplu și de dublu la turneele de 15.000 de dolari de la Curtea de Argeș și Focșani și este considerată una dintre principalele favorite ale turneului care se desfășoară în această perioadă la București, deși nu beneficiază de statut de cap de serie.

Miercuri, în primul tur al turneului găzduit de Tennis Performance Club, de pe Șoseaua Pipera (Intrarea Cerceilor), Andreea a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus, cu 4-6, 6-3, 6-1, în confruntarea cu italianca Bianca Turati, o fostă mare speranță a Italiei și care ocupa locul 462 mondial la 18 ani.

Andreea Mitu este deja a cincea sportivă din România care ajunge în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la București. Alături de ea, miercuri au mai obținut victorii Mihaela Mărculescu, wildcard, 2-6, 6-3, 7-6 cu Gabriela Tătăruș, Gabriela Duca, favorită șase, 6-1, 6-4, cu argentinianca Maria Vazquez, jucătoare venită din calificări, Denise Stoica, 6-4, 7-6, cu rusoaica Adelina Baravi, lucky-looser, și Ioana Gașpar, favorită șapte, care a avut nevoie de doar 47 de minute pentru a se impune, cu un dublu 6-0, în confruntarea cu Cristina Moroi, wildcard.

Surpriza zilei a produs-o, însă, italianca Giulia Crescenzi, jucătoare venită din calificări și care s-a impus, cu 6-7, 7-5, 7-6, în confruntarea cu Oana Simion, a patra favorită a competiției.

În mod sigur vom avea cel puțin un duel 100% românesc în optimi, Denise Stoica versus Mihaela Mărculescu. Andreea Mitu, care a ajuns la 18 victorii și două înfrângeri de la revenirea în tenis, ar putea fi implicată în al doilea duel 100% românesc, dacă Georgia Crăciun, a cincea favorită a competiției, trece, miercuri seara, de americanca Jessie Aney, jucătoare venită din calificări.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv