Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților dă vot final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / 

Breaking News:
 

TENIS: Andreea Roșca a câștigat turneul din Antalya

Andreea Roșca, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, și-a trecut în cont, luni, al treilea titlu ITF din carieră și primul câștigat în acest an.

Sportiva noastră de doar 18 ani și aflată pe locul 575 mondial a câștigat, luni, finala turneului feminin de tenis din Antalya (Turcia), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

În ultimul act al turneului perturbat de condițiile meteo nefavorabile, Andreea a învins-o clar, scor 7-6, 6-4, pe cehoaica Miriam Kolodziejova, cap de serie numărul 3 și locul 371 mondial.

Este al treilea titlu ITF cucerit la simplu de Andreea Roșca. Sportiva noastră a mai câștigat anul trecut două turnee jucate la Cairo, în Egipt.

Andreea însă nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se bucura de rezultatul obținut. Asta pentru că luni începe, deja, un nou turneu de 15.000 de dolari în Antalya.

O nouă competiție pe care Andreea Roșca speră să o câștige, chiar dacă la start mai sunt și alte românce înscrise precum Oana Gavrilă sau Alexandra Damaschin.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv