Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

TENIS: Andreea Roșca și Raluca Șerban se impun în avanpremiera meciului de FED CUP dintre România și Elveția

La sfârșitul săptămânii, la Cluj, se dispută meciul de FED CUP dintre România și Elveția.

Andreea Roșca

Partida contează pentru barajul de rămânere-promovare în grupa de elită și se anunță a fi una extrem de disputată. Elveția a fost favorită la tragerea la sorți, dar România are avantajul terenului propriu și, cel puțin pe foaie, o echipă redutabilă.

Pentru că Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României, mizează pe patru jucătoare aflate între primele 40 de jucătoare ale lumii: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu.

În schimb, în absența Belindei Bencic, Elveția a ajuns la Cluj cu doar trei jucătoare, Timea Bacsinszky (locul 46 mondial), Viktoria Golubijc (locul 115 mondial) și Jil Teichmann (locul 135 mondial).

România a punctat din prima la capitolul moral și le-a impresionat pe adversare cu condițiile oferite la Cluj, tabăra elvețiană recunoscând că partida va avea loc într-una dintre cele mai moderne săli din lume.

Mai mult, duelul din Ardeal a fost prefațat, marți, de două meciuri spectaculoase jucate chiar în Elveția, la challenger-ul de 25.000 de dolari, de la Chiasso.

Andreea Roșca și Raluca Șerban, cele două reprezentante ale României prezente pe tabloul principal, s-au calificat în optimi după două victorii clare obținute împotriva unor elvețience.

Andreea Roșca (19 ani, locul 378 mondial) a trecut, scor 6-4, 6-2, de Nina Stadler (22 de ani, locul 668 mondial). Raluca Șerban (20 de ani, locul 383 mondial) a învins-o, scor 6-1, 6-3, pe Simona Waltert (17 ani, locul 479 mondial).

În optimi avem Andreea Roșca versus Tessah Andrianjafitirimo (Franța, 19 ani, locul 302 mondial) și Raluca Șerban versus Tereza Smitkova (Cehia, 23 de ani, fostă locul 57 mondial) sau Tess Sugnaux (Elveția, 23 de ani, locul 481 mondial).

3 Shares