Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Andreea Roșca și Raluca Șerban, semifinaliste la Chiasso

Andreea Roșca și Raluca Șerban, două dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, s-au calificat vineri în semifinalele turneului feminin de tenis de la Chiasso (Elveția), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Andreea Roșca

Cele două jucătoare au obținut victorii categorice împotriva unor adversare mai bine cotate.

Raluca Șerban (20 de ani, locul 383 mondial) a avut nevoie de 69 de minute pentru a se impune, scor 6-3, 6-3, în confruntarea cu unguroaica Dalma Galfi (19 ani, fostă locul 136 mondial și favorită 8 în Elveția).

Andreea Roșca (19 ani, locul 378 mondial) a avut nevoie de 73 de minute pentru a se impune, scor 6-1, 6-2, în confruntarea cu italianca Anastasia Grymalska (27 de ani, fostă locul 213 mondial).

Mai mult, există culoar favorabil pentru a asista la o finală 100% românească în Elveția. Asta pentru că, în semifinale, Andreea Roșca o va înfrunta pe olandeza Cindy Burger (25 de ani, locul 409 mondial), iar Raluca Șerban va da piept cu învingătoarea dintre Katarina Zavatska (Ucraina, locul 273 mondial) și elvețianca Ylena-In Albon (locul 512 mondial).

Vineri seara, Andreea Roșca și Raluca Șerban vor juca în semifinalele turneului de dublu. Ele își măsoară forțele cu principalele favorite, croata Darija Jurak și australianca Jessica Moore.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv