Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Andreea Roșca, un nou rezultat fantastic în circuitul ITF

Andreea Roșca, una dintre mari speranțe ale tenisului feminin românesc, continuă să facă senzație în circuitul ITF, deși în a doua jumătate din 2017 a trecut printr-un moment extrem de dificil, mama ei pierzându-și viața.

Andreea Roșca

Săptămâna aceasta, Andreea Roșca, 19 ani, locul 312 mondial, participă la turneul feminin de tenis de la Luzhou (China), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Andreea era cotată cu șansa a șasea la câștigarea competiției, iar vineri a obținut calificarea în semifinale, reușind să treacă, scor 6-4, 6-4, de chinezoaica Siqi Cao, jucătoare ajunsă pe tabloul principal grație unui wild-card.

Andreea s-a calificat în semifinale fără să piardă vreun set. Mai mult, a cedat doar 17 game-uri în trei meciuri în care a avut adversare doar reprezentante ale țării gazdă.

Mai mult, tradiția continuă, sportiva noastră urmând să dea piept în semifinale cu o altă chinezoaică, Ao Gai, jucătoare care a trecut, tot cu un dublu 6-4, de chinezoaica Jing Jing Lu, a doua favorită a competiției.

În a doua semifinală se vor înfrunta alte două chinezoaice, Yuxuan Zhang, favorita 5, și Xiaodi Yu, favorita 7.

Vineri, Andreea Roșca a jucat și în finala turneului de dublu de la Luzhou. Românca și australianca Alison Bai au fost învinse, cu un dublu 6-3, de favoritele 3, chinezoaicele Xinyun Han și Jing Jing Lu.

Săptămâna trecută, Andreea Roșca a evoluat într-un alt turneu găzduit de China, ajungând până în sferturile de finală ale challengerului de 60.000 de dolari găzduit de Baotou, unde a prins și semifinala de dublu.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv