Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan vrea să îl demită pe șeful Direcției Juridice a PMB / Numai că Adrian Iordache a acupat funcția prin concurs /BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

TENIS DE MASĂ: România este campioană europeană la feminin. Fetele noastre le-au bătut pe “nemţoaicele” Han Ying şi Xian Shaona

Echipa feminină de tenis de masă a României a câştigat, pentru prima dată după 12 ani, titlul de campioană europeană.

Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro şi Bernadette Szocs au câştigat titlul pus în joc la Campionatul European din Luxemburg, după ce duminică au trecut, scor 3-2, de puternica formaţie a Germaniei.

Succesul este cu atât mai important dacă ne gândim că Germania a importat două dintre cele mai bune asiatice, Han Ying, locul 9 mondial, şi Shan Xiaona, locul 18 mondial.

Victoria a fost una deosebită, fiecare dintre cele trei sportive ale noastre obţinând câte o victorie. Eliza Samara a trecut, cu 3-2, de Han Ying, Bernadette Szocs a trecut, cu 3-1, de Nina Mittelham, iar Daniela Dodean Monteiro a câştigat, cu 3-1, decisivul cu aceeaşi Han Ying.

Germania a trăit doar prin Shan Xiaona, 3-0 cu Daniela Dodean Monteiro şi 3-1 cu Eliza Samara.

Succesul din finală a încununat un parcurs perfect al echipei noastre, care a câştigat practic toate meciurile jucate, 3-0 cu Olanda, 3-1 cu Cehia şi 3-1 cu Luxemburg, în grupe, 3-0 cu Portugalia în sferturi şi 3-0 cu Rusia în semifinale.

Este pentru prima dată după 12 ani când România cucereşte titlul continental pe echipe. La feminin avem trei titluri europene cucerite în 1992, 2002 şi 2005. 

De altfel, tenisul de masă din România a trăit aproape exclusive prin succesele obţinute la feminin. Alexandru Maria (1966), Otilia Băsescu (2003) şi Elizabeta Samara (2015) au cucerit titlul continental la simplu feminin. 

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv