Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Debut în forță pentru Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep este a patra jucătoare din România care se califică în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam de tenis al anului.

Simona și-a respectat pe deplin blazonul și a învins-o clar în primul tur pe japoneza Kurumi Nara, locul 100 mondial, scor 6-2, 6-4, după doar 79 de minute de joc.

Simona a dominat clar disputa, sportiva niponă reușind rareori să se ridice la nivelul ritmului impus de liderul mondial.

Este un succes care îi asigură sportivei noastre 70 de puncte WTA și 63.000 de lire sterline, dar Simona mai are mult de tras pentru a-și egala rezultatul de anul trecut, când a ajuns până în faza sferturilor de finală.

Este a 14-a victorie în 15 meciuri de Grand Slam jucate de Simona Halep care a pierdut finala cu Wozniacki de la Australian Open, iar apoi a câștigat Roland Garros.

Deocamdată, la Wimbledon, Simona nu scapă de asiatice pe culoarul ei. Urmează meci cu chinezoaica Saisai Zheng (6-3, 4-6, 6-1 cu chinezoaica Wang Qiang, în primul tur) și un posibil meci cu Su Wei Hsieh, din Taipei, în turul III, desigur, dacă Simona și jucătoarea din Taipei își câștigă meciurile din turul II.

Cu Saisai Zheng, locul 126 mondial, Simona are un palmares favorabil, românca reușind să câștige clar singurul meci direct, 6-2, 6-3, la Shenzhen, în China, în 2015.

Alături de Simona Halep, în turul al doilea de la Wimbledon s-au mai calificat Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru.

Din păcate, Monica Niculescu a întregit seria de jucătoare eliminate, ea fiind învinsă clar, scor 6-4, 6-1, de japoneza Naomi Osaka, a 18-a favorită a turneului.

Irina Begu, Elena Gabriela Ruse și Ana Bogdan au fost și ele eliminate, ultimele două după meciuri extrem de încinse.

31 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv