Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Două nume de urmărit. Vincențiu Niculescu și Edris Fetisleam, în optimi în Antalya

Doi dintre tinerii de mare perspectivă ai tenisului masculin românesc au profitat de culoarele favorabile și s-au calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului masculin de tenis din Antalya (Turcia), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Edris Fetisleam este una dintre marile sperante ale tenisului masculin romanesc

Ajuns pe tabloul principal după ce a trecut prin calificări, Edris Fetisleam, 19 ani, locul 1.271 mondial, l-a surclasat miercuri, cu un dublu 6-0, pe spaniolul Ivan Marrero Curbelo, un jucător de 20 de ani și care a ocupat locul 1.191 mondial.

Vincențiu Niculescu, 19 ani, fără clasare ATP în acest moment, a beneficiat de un wild-card pentru a ajunge pe tabloul principal și a profitat la maxim de șansa primită.

Niculescu s-a bătut incredibil cu turcul Burak Bilgin, un alt jucător care a primit wild-card, și s-a impus, scor 6-3, 5-7, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și nouă minute și în care, în setul decisiv, românul a revenit de la 2-5.

Din păcate, Vlad Dancu, un alt jucător român prezent pe tabloul principal al turneului din Antalya, a cedat, scor 3-6, 2-6, în duelul cu Oriol Roca Batalla, din Spania, principalul favorit al competiției.

Rămâne de văzut ca în optimi care dintre cei doi jucători români va confirma rezultatul bun din primul tur. Fetisleam are o misiune imposibilă cu Roca Batalla.

Vincențiu Niculescu are mai mult noroc, el urmând să dea piept cu argentinianul Facundo Juarez, jucător care miercuri l-a învins, cu 6-3, 6-4, pe rusul Ivan Nedelko, al doilea favorit al competiției.

Vlad Dancu și Edris Fetisleam vor evolua în sferturile de finală ale turneului de dublu din Antalya. Cei doi îi vor înfrunta pe favoriții 2, argentinienii Franco Capalbo și Geronimo Espin Busleiman.

În turneul feminin din Antalya, Oana Simion, favorita 1, a învins-o cu 7-5, 6-1 pe Lisa Matvienko, din Germania, jucătoare venită din calificări, și dă piept în optimi cu elvețianca Bojana Klincov, o altă jucătoare venită din calificări.

Tot în optimi, Andreea Prisăcariu dă piept cu Daria Kudașova, din Rusia, iar Ioana Gașpar, a șasea favorită a competiției, o va înfrunta pe bulgăroaica Gebriela Mihaylova.

La dublu, în sferturi, Ioana Gașpar și Andreea Prisăcariu dau piept cu rusoaicele Sofia Dmitrieva și Gyulnara Nazarova, iar echipa alcătuită din Oana Simion și Georgia Crăciun va înfrunta echipa alcătuită din bulgăroaicele Gebriela Mihaylova și Zinovia Vaneva sau echipa alcătuită din Ekaterina Ovcharenko (Rusia) și Tayla Whitehouse (Australia).

Beatrice Ciuca ar putea ajunge și ea în sferturile de finală ale turneului de dublu, dacă ea și Deniz Paykoc, din Turcia, trec de Tamara Itzhaki, din Israel, și Iuliia Nikitina, din Rusia.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv