Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Dragoș Dima s-a calificat în semifinalele turneului de la Budapesta

Dragoș Dima, unul dintre cei mai bine cotați tenismeni din România la momentul actual, s-a calificat în semifinalele turneului masculin de tenis de la Budapesta (Ungaria), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Dragos Dima

Dima, 26 de ani, locul 416 mondial, l-a învins joi, scor 6-1, 4-6, 6-2, pe brazilianul Wilson Leite, 26 de ani, locul 755 mondial, sportiv ajuns pe tabloul principal de la Budapesta după ce a trecut de calificări.

Este succesul care îi consființește statul de mare favorit lui Dima, după ce argentinianul Patricio Heras, cap de serie numărul 1, a fost eliminat în optimi, 4-6, 1-6 cu ungurul Zdombor Piroș.

Alături de Dima au rămas în competiție Piroș, 18 ani, locul 489 mondial, și brazilianul Bruno Sant’Anna, 24 de ani, locul 466 mondial, tabloul semifinalelor urmând a fi completat cu învingătorul dintre neamțul Peter Torebko (30 de ani, locul 485 mondial) și ungurul Gergely Madarasz (23 de ani, fără clasament ATP în acest moment).

În semifinale, Dima dă piept cu Torebko sau Madarasz. Dragoș Dima, care a fost locul 286 mondial în urmă cu circa doi ani, a cucerit șapte trofee ITF de-a lungul carierei, șase în România și unul în Croația.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv