Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Halep prinde finala de la Shenzhen, după o nouă victorie categorică împotriva Irinei Begu

Simona Halep şi-a respectat blazonul de lider mondial şi s-a calificat vineri în finala turneului feminin de tenis de la Shenzhen (China), competiţie dotată cu premii în valoare de 750.000 de dolari.

Sportiva noastră a obţinut a şasea victorie din şase meciuri împotriva Irinei Begu, pe care a învins-o din nou categoric, scor 6-1, 6-4.

A fost un meci de 89 de minute în care ambele sportive au reuşit câteva lovituri năucitoare aplaudate la scenă deschisă de totuşi puţinii fani prezenţi în tribune.

În cele din urmă, plusul de experienţă la nivel înalt i-a fost favorabil Simonei, care a bifat o nouă victorie şi a obţinut calificarea în prima finală pe 2018.

Begu rămâne cu 43.663 de dolari şi 110 puncte WTA care ar putea să o ajute să revină între primele 40 de jucătoare ale lumii.

Simona şi-a asigurat un cec în valoare de 81.251 de dolari şi 180 de puncte WTA plus un posibil rendez-vous, în finală, cu Maria Şarapova, dacă rusoaica trece în semifinale de Katerina Siniakova, marea speranţă a Cehiei.

Culmea este că Simona Halep şi Irina Begu vor reveni pe teren, vineri, la Shenzhen. Ele vor juca în semifinalele turneului de dublu, unde fac pereche şi vor da piept cu echipa Anna Blinkova (Rusia) – Nicola Geuer (Germania).

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv