Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Halep trece de Sabalenka şi se pregăteşte de semifinala cu Begu

Simona Halep, principala favorită a turneului feminin de tenis de la Shenzhen (China), s-a calificat în semifinalele competiţiei de 750.000 de dolari.

Halep a avut nevoie de mai puţin de o oră pentru a se impune, cu un dublu 6-2, împotriva Arynei Sabalenka, din Belarus, jucătoare considerată noua stea a tenisului feminin şi care la 19 ani ocupă deja locul 73 mondial.

Totuşi, în confruntarea de la Shenzhen, Sabalenka a căutat să-şi pună în valoare fizicul impunător, a lovit puternic, dar de multe ori fără orizont, semn că jucătoarea din Belarus mai are nevoie să acumuleze multă experienţă.

În schimb, Simona şi-a făcut jocul clasic, a returnat aproape toate mingiile venite din partea opusă, a acoperit excelent terenul şi, cel mai important, a făcut foarte puţine cadouri.

Halep a ajuns şi ea la 43.663 de dolari câştigaţi de pe urma aventurii la Shenzhen, plus 110 puncte WTA, iar în semifinale avem un duel 100% românesc, Simona urmând să dea piept cu Irina Begu, cap de serie numărul 4.

Va fi al şaselea meci direct între cele două jucătoare, iar până acum Halep are 5-0. Mai mult, Simona i-a lăsat un singur set Irinei, în sferturile de finală de la Madrid, din 2016, când a fost 6-3, 0-6, 6-1 pentru constănţeancă.

La Wuhan, în ultimul meci direct, în 2016, Irina a abandonat când Simona avea 6-3, 2-0.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv