Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Irina Begu a câștigat BRD Bucharest Open fără set pierdut

Irina Begu, locul 64 WTA, a câștigat, duminică, al patrulea trofeu din carieră, impunându-se la BRD Bucharest Open.

Cotată cu șansa a șaptea la turneul de la București, Irina a reușit să câștige competiția de o manieră entuziasmantă, ea necedând niciun set, chiar dacă a avut în față adversare mai bine cotate precum Carla Suarez Navarro sau Julia Goerges.

După ce 7-5, 7-5, în semifinala cu Suarez Navarro de sâmbătă, Irina s-a impus ceva mai clar în finala cu Goerges, 6-3, 7-5, la capătul unei partide care a durat 98 de minute.

Irina a profitat de faptul că serviciul lui Goerges nu a mai fost atât de eficient precum în semifinala cu Ana Bogdan, dar și de faptul că temperatura de afară nu i-a mai creat atât de multe probleme ca la semifinala cu Suarez Navarro.

Este a treia oară în cei patru ani de când există BRD Bucharest Open când se impune o jucătoare din România, Simona Halep câștigând edițiile din 2014 și 2016.

Este al patrulea titlu de simplu cucerit de Irina Begu, după Tașkent (2012), Seul (2015) și Florianopolis (2016), dar un titlu extrem de important care îi poate asigura un plus de moral după o jumătate de sezon mai degrabă nereușită pentru sportiva noastră.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv