Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

TENIS: Irina Begu, calificare cu emoții în sferturile de la Hobart

Irina Begu s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hobart (Australia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Sportiva noastră, aflată în acest moment pe locul 76 mondial, a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus greu, scor 4-6, 7-6, 6-2, în confruntarea cu rusoaica Anna Blinkova, locul 96 mondial și jucătoare venită din calificări.

Victoria este, însă, una extrem de importantă pentru Irina în condițiile în care, în primul tur, Blinkova reușise să o elimine pe chinezoaica Shuai Zhang, a treia favorită a competiției și ocupanta locului 40 mondial.

Irina și-a asigurat 60 de puncte WTA și un cec în valoare de 6.175 de dolari, iar în sferturi dă piept cu Anna Karolina Schmiedlova, din Slovacia, locul 77 mondial.

În optimi, Schmiedlova a produs o surpriză învingând-o clar, scor 6-3, 6-2, pe belgianca Alison Van Uytvanck, a opta favorită a competiției.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv