Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Irina Begu, calificare spectaculoasă în turul II de la Australian Open

Irina Begu este prima jucătoare din România care se califică în turul II de la actuala ediție a Australian Open, primul Grand Slam de tenis al anului.

sursa foto radioconstanta.ro

Irina a fost implicată într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri jucate până acum, ea reușind să o învingă, scor 3-6, 6-4, 8-6, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 31 și locul 31 mondial.

Irina a avut nevoie de trei ore și două minute pentru a bifa una dintre cele mai importante victorii ale ei din ultima vreme.

Irina și-a asigurat 70 de puncte WTA și un cec în valoare de 80.000 de dolari. În plus, ea și-a egalat rezultatul de anul trecut, astfel că de acum înainte orice victorie nu poate însemna decât un plus în ierarhia mondială.

Iar cum românca a scăpat de una dintre favoritele de pe tabloul ei, Irina ar trebui să aibă, măcar teoretic, un culoar favorabil.

Următoarea ei adversară este croata Petra Martic, sportivă care a trecut, cu 7-6, 6-3, de Alison Van Uytvanck, din Belgia. Petra Martic, 26 de ani, a ajuns până pe locul 42 în ierarhia mondială și nu a câștigat niciun titlu până acum.

În prezent Petra Martic este pe locul 81 mondial. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum.

Din păcate, Monica Niculescu a părăsit Australian Open încă din primul tur. A fost învinsă clar, 6-4, 7-5, de nemțoaica Mona Barthel și rămâne cu 10 puncte WTA și 50.000 de dolari.

Marea surpriză a primei zile a fost produsă de elvețianca Belinda Bencic. Poreclită pe vremuri noua Martina Hingis și trecută prin infern în ultimii ani din cauza problemelor medicale, Belinda și-a revenit la forma ideală și a învins-o, scor 6-3, 7-5, pe americanca Venus Williams, cap de serie numărul 5 și vicecampioana en-titre de la Melbourne.

Americanul John Isner, cap de serie numărul 16, sud-africanul Kevin Anderson, cap de serie numărul 11, americanca Sloane Stephens, cap de serie numărul 13, slovaca Dominika Cibulkova, cap de serie numărul 24, americanca Coco Vandeweghe, cap de serie numărul 10, sau spaniolul David Ferrer sunt alte nume grele care au părăsit competiția încă din prima zi.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv