Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Istanbul

Cotată cu șansa a treia la câștigarea trofeului pus în joc, Irina Begu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului feminin de tenis de la Istanbul (Turcia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

sursa foto radioconstanta.ro

Irina a avut parte de un meci chinuitor în sferturi, deși a avut în față o sportivă mult mai slab cotată, turcoaica Bașak Eraydin, jucătoare venită din calificări.

Begu a început prost meciul și a pierdut clar primul set, 2-6, iar în actul al doilea a trecut prin infern pentru a-și adjudeca victoria la tiebreak, 7-6.

Totuși, plusul de moral obținut grație câștigării celui de-al doilea set a contat enorm, iar decisivul a curs într-o singură direcție, Irina impunându-se, scor 2-6, 7-6, 6-1, la capătul unei partide care a durat două ore și 48 de minute.

Begu ar urma să joace, în semifinale, cu învingătoarea dintre belgianca Elise Mertens, a șasea favorită a turneului, și turcoaica Buyukakcay, deținătoarea trofeului.

Irina și-a asigurat 110 puncte WTA și 11.500 de dolari. 

Vineri seara, în ultimul meci al sferturilor de finală de la Istanbul, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe ucraineanca Elina Svitolina, principala favorită a competiției.

Tot vineri seara, la Stuttgart, Simona Halep joacă în sferturi împotriva Anastasiei Sevastova, din Letonia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv