Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Irina Begu s-a calificat în sferturi la Istanbul

Irina Begu, poate cea mai în formă jucătoare de tenis din România la momentul actual, s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Istanbul (Turcia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Sportiva noastră, cotată cu șansa a șasea la câștigarea turneului, a avut nevoie de o oră și 48 de minute pentru a se impune, cu un dublu 6-4, în confruntarea cu americanca Christina McHale, locul 88 mondial.

A fost un meci dominat de serviciul slab al celor două jucătoare, nu mai puțin de 12 dintre cele 20 de game-uri jucate încheindu-se cu break.

Irina și-a asigurat un cec în valoare de 6.175 de dolari și 60 de puncte WTA și are un culoar favorabil în continuare, în condițiile în care poloneza Agnieszka Radwanska, a treia favorită a competiției, a abandonat turneul încă din primul tur.

Irina joacă vineri în sferturi de finală cu învingătoarea dintre croata Donna Vekic (locul 54 mondial) și australianca Ajla Tomljanovic (locul 95 mondial).

Irina are 2-0 la victorii în meciuri directe cu Ajla Tomljanovic (6-4, 6-4 la Budapesta, în 2011, și 6-2, 3-6, 7-5, la Acapulco, în 2013) și, de asemenea, 2-0 la victorii în meciuri directe cu Donna Vekic (6-4, 6-4 la Tașkent, în 2012, și 7-6, 1-6, 6-3 la Moscova, în 2014).

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv