Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 

TENIS: Irina Begu și Monica Niculescu, semifinaliste la Australian Open

România continuă să trăiască la Australian Open nu doar prin Simona Halep, ci și prin Irina Begu și Monica Niculescu.

sursa foto cotidianul.ro

Cele două, cotate cu șansa a 10-a la câștigarea turneului, s-au calificat marți în semifinalele competiției de dublu feminin.

Irina și Monica au avut nevoie de 132 de minute pentru a se impune, cu 4-6, 6-2, 6-0, în disputa cu echipa americană Jennifer Brady – Vania King.

Este unul dintre cele mai bune rezultate înregistrate de România într-o probă de dublu feminin la un turneu de Grand Slam, dar Irina și Monica pot spera la mai mult.

Pentru ele urmează un meci cu favoritele 2, Makarova și Vesnina, sau cu favoritele 6, Gabriela Dabrowski și Xu Yifan.

Ziua de marți a continuat să fie una a rezultatelor inexplicabile, semn că la ediția din acest an a Australian Open nu a contat neapărat valoarea ci modul în care sportivii s-au adaptat mai bine la condițiile de joc.

Astfel, britanicul Kyle Edmund, locul 49 mondial, l-a bătut pe bulgarul Grigor Dimitrov, locul 3 mondial, scor 6-4, 3-6, 6-3, 6-4.

De asemenea, Simona Halep a scăpat de una dintre rivalele la locul 1 mondial. Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 mondial, a fost surclasată de belgianca Elise Mertens, locul 37 mondial, scor 4-6, 0-6.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv