Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Kevin Anderson se califică în a doua finală de Grand Slam după al doilea cel mai lung meci din istoria Wimbledon

Sud-africanul Kevin Anderson este primul jucător calificat în finala masculin a ediției din acest an a Wimbledonului, al treilea Grand Slam de tenis al anului.

Anderson s-a impus în prima semifinală împotriva americanului John Isner, după un meci de povestit nepoților. A fost 7-6, 6-7, 6-7, 6-4, 26-24, după un meci care a durat șase ore și 41 de minute și care intră în istorie drept al doilea cel mai lung meci din istoria Wimbledonului.

După cum toată lumea știe, recordul este deținut de meciul dintre John Isner și francezul Nicolas Mahut, din 2010, când americanul s-a impus, cu 70-68 în setul decisiv, după o partidă care a durat, în total, 11 ore și 5 minute și s-a întins pe durata a trei zile, din cauza ploii sau a întunericului.

Specialiștii se așteptau ca duelul dintre Anderson și Isner să fie unul epic, în condițiile în care ambii jucători au peste doi metri înălțime și servesc foarte bine, astfel că e foarte greu să faci break pe serviciul lor.

În cele din urmă, Anderson și-a păstrat mai bine calmul și a avut câștig de cauză, deși Isner l-a bătut, 53-49, la capitolul ași serviți.

Kevin Anderson, 32 de ani, locul 8 mondial, s-a calificat doar pentru a doua oară în carieră într-o finală de Grand Slam. Anul trecut, la US Open, sud-africanul a fost învins clar de Rafael Nadal, căruia nu a putut să-i ia decât 11 game-uri în cele trei seturi jucate.

Culmea este că există posibilitatea ca, la Wimbledon, Anderson să dea din nou în finală peste Nadal, ibericul urmând să-l înfrunte în a doua semifinală pe sârbul Novak Djokovic, unul dintre marii săi rivali.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv