Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Loredana Roșca, dublă campioană în Spania

Loredana Roșca, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, a dat lovitura în această săptămână reușind să câștige turneul de 15.000 de dolari de la Melilla (Spania), atât la simplu, cât și la dublu.

Sâmbătă, în finala de simplu, Loredana, 22 de ani, locul 633 mondial, a făcut o demonstrație de forță și s-a impus, cu 6-0, 6-2, împotriva Juliei Peyola, din Spania.

De altfel, trebuie precizat că Loredana a defilat în proba de simplu a turneului iberic adjudecându-și trofeul după ce a cedat doar 15 game-uri, ceea ce înseamnă trei game-uri pe meci.

Situația a stat asemănător și în proba de dublu. Loredana Roșca și Olga Parres Azcoitia, din Spania, au câștigat clar, 6-2, 6-2, finala jucată împotriva echipei alcătuite din Catherine Chantraine (Belgia) și Linda Prenkovic (Germania).

Loredana Roșca și Olga Parres Azcoitia au câștigat proba de dublu după ce au cedat doar 11 game-uri în cele trei meciuri jucate.

Sportiva noastră, născută la Craiova, a ajuns la trei titluri cucerite la simplu și 14 titluri cucerite la dublu.

Loredana Roșca a fost chiar pe locul 427 mondial în februarie anul trecut, dar 2017 a fost, per total, un an de coșmar pentru ea și abia acum craioveanca revine la un nivel apropiat de cel atins în urmă cu un an și jumătate sau chiar doi ani.

13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv