Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Marius Copil s-a calificat în optimile de finală de la Sofia

Marius Copil, cel mai bun tenismen român la simplu în acest moment, s-a calificat miercuri în optimile de finală ale turneului masculin de tenis de la Sofia (Bulgaria), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 600.000 de euro.

Copil (locul 93 mondial) a obținut o victorie entuziasmantă, învingându-l în minim de seturi, 7-6, 6-4, pe olandezul Robin Haase, locul 42 mondial și al cincilea favorit al competiției din Bulgaria.

A fost un adevărat bombardament la Sofia, Copil năucindu-l pe Haase cu 12 ași și o serie întreagă de servicii devastatoare. De aceea meciul a durat doar 77 de minute, deși a avut 22 de game-uri și un tiebreak.

S-a înregistrat un singur break, iar Copil a pierdut doar șapte puncte pe propriul serviciu, dintr-un total de 57 de puncte jucate pe serviciul său.

Marius Copil și-a asigurat 20 de puncte ATP și un cec în valoare de 8.565 de euro. Pentru tenismenul român urmează o confruntare cu un adversar mai accesibil, slovenul Blaz Kavcic, locul 111 mondial.

Kavcic a trecut miercuri de sârbul Laslo Djere, locul 88 mondial, scor 6-4, 6-4, la capătul unei dispute care a durat 79 de minute.

Marius Copil are o revanșă de luat, după ce Kavcic l-a surclasat, 6-4, 6-1, la Bastad, în Suedia, în 2013.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv