Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de la Hobart

Din păcate, săptămâna de vis avută de Mihaela Buzărnescu la Hobart s-a încheiat cu o înfrângere.

Sportiva noastră a cedat în ultimul act al competiției australiene de 250.000 de dolari. A cedat cu 1-6, 6-4, 3-6, în fața belgiencei Elise Mertens, care astfel a reușit să-și apere titlul cucerit anul trecut.

A fost un meci de aproape două ore și jumătate de joc efectiv, dar care s-a întins, practic, pe durata a aproximativ opt ore. Au existat patru momente în care jocul a fost întrerupt din cauza ploii. În plus, confruntarea a început cu o întârziere de aproximativ o oră, tot din cauza ploii.

În ciuda diferenței de scor, 16-10 la game-uri câștigate în favoarea belgiencei, duelul de la Hobart a fost unul extrem de echilibrate. Diferența a fost făcută de micile detalii, respectiv câteva decizii dubioase ale arbitrului de scaun, dar și câteva momente în care Mihaela a irosit situații favorabile.

Chiar și așa, sportiva noastră rămâne cu o amintire deosebită de la Hobart, unde a jucat prima finală WTA din carieră, rezultat care îi permite să urce până pe locul 45 mondial.

Mihaela nu are timp suficient la dispoziție pentru a-și plânge de milă. Ea urmează să facă deplasarea către Melbourne unde luni sau, cel mai târziu, marți o va înfrunta pe daneza Caroline Wozniacki, a doua favorită a Australian Open, primul Grand Slam de tenis al anului.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv