Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu, în sferturi de finală la Midland

Mihaela Buzărnescu bifeaza un nou rezultat remarcabil, ea reușind să se califice, joi seara, în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Midland (SUA), competiție dotată cu premii în valoare de 100.000 de dolari.

Mihaela, principala favorită a competiției, a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune, scor 1-6, 6-0, 6-2, în confruntarea cu elvețianca Stefanie Voegele.

Mihaela are în continuare un culoar favorabil, ea urmând să dea piept în sferturi cu suedeza Rebecca Peterson, locul 145 mondial, sportivă care în optimi a trecut, cu 7-5, 6-4, de americanca Jessica Pegula.

De remarcat că în sferturile de finală ale turneului de la Midland au ajuns și două jucătoare ce vor reprezenta Canada la meciul de FED CUP disputat împotriva României.

Bianca Andreescu a profitat de abandonul americancei Sashia Vickery, cap de serie numărul 5, și va evolua împotriva unei alte americance, Jennifer Brady, a doua favorită a competiției.

Carol Zhao a surclasat-o pe Irina Bara, 6-2, 6-1, și urmează să dea piept cu americanca Jamie Loeb.

Mihaela Buzărnescu nu este singura sportivă din România prezentă în sferturile de finală ale unui turneu ITF în această săptămână.

În Antalya (Turcia), Nicoleta Dascălu, cap de serie numărul 1, dă piept cu canadianca Rebecca Marino, jucătoare venită din calificări. De asemenea, Cristina Ene, cap de serie numărul 7, își va măsura forțele cu slovaca Natalia Vajdova, o altă jucătoare venită din calificări.

În semifinalele de dublu feminin din Antalya, favoritele 1, Cristina Ene și Elena Bogdan, le înfruntă pe Cemre Anil și Melis Sezer, ambele din Turcia, iar Andreea Crăciun și Nicoleta Dascălu, favorite 2, le înfruntă pe favoritele 3, japoneza Haruna Arakawa și sud-coreanca Dabin Kim.

În sferturile de finală ale turneului masculin din Antalya, Dragoș Dima, al optulea favorit al competiției, joacă împotriva sud-coreanului Ji Hoon Son, tenismen venit din calificări.

La dublu, Dragoș Dima și sud-coreanul Cheon Eui Kim joacă împotriva echipei alcătuite din austriacul Pascal Brunner și croatul Nino Serdarusic.

La Sharm El Sheikh, în Egipt, în turneul de dublu feminin, favoritele 2, românca Laura Andrei și belgianca Helene Scholsen, dau piept în semifinale cu favoritele 3, chinezoaicele Yuqi Sheng și Kai Lin Zhang.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv