Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu o umilește din nou pe Svitolina, locul 5 mondial, și joacă semifinală la Birmingham

Minunea continuă, iar Mihaela Buzărnescu este pe punctul să obțină unul dintre cele mai bune rezultate din carieră.

Pentru că, vineri, sportiva noastră s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Birmingham (Marea Britanie), competiție dotată cu premii în valoare de 781.000 de dolari.

Și nu a făcut-o oricum, ci în stil de mare campioană. Pentru că Mihaela, locul 30 mondial, a umilit-o, din nou, pe Elina Svitolina, din Ucraina, locul 5 mondial.

Dacă la Roland Garros a fost 6-3, 7-5, în 99 de minute, acum, la Birmingham, a fost 6-3, 6-2, în doar 73 de minute, după un meci în care Mihaela a strălucit, reușind să câștige peste 70% dintre punctele jucate atât cu primul serviciu, cât și cu cel de-al doilea.

Succesul de la Birmingham îi asigură sportivei noastre un cec în valoare de 46.345 de dolari și 185 de puncte WTA, dar Mihaela își poate îmbunătăți rezultatul, chiar dacă sâmbătă, în semifinale, va avea o altă adversară extrem de dificilă, pe cehoaica Petra Kvitova.

Kvitova este în acest moment pe locul 8 mondial, iar în sferturi a trecut lejer de nemțoaica Julia Goerges, locul 13 mondial, scor 6-1, 6-4. Dar Mihaela a demonstrat cu Svitolina că este în mare formă și se poate lua la trântă cu oricine, chiar dacă iarba nu este o suprafață favorabilă româncelor.

Mihaela are ocazia să-și ia revanșa după finala pierdută la Praga, când a câștigat primul set cu Kvitova, 6-4, dar le-a pierdut clar pe următoarele, 2-6, 3-6.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv