Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele de la Hobart

Mihaela Buzărnescu s-a calificat, joi, în semifinalele turneului feminin de tenis de la Hobart (Australia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Sportiva noastră, aflată pe locul 57 în ierarhia WTA, a avut nevoie de 92 de minute pentru a se impune în meciul din sferturi, 7-6, 6-1, cu americanca Alison Riske (locul 89 mondial).

Mihaela confirmă forma excelentă din a doua jumătate a sezonului trecut și bifează un succes extrem de important, venit după un meci de mare luptă și în care a fost obligată, în primul act, să anuleze șase mingi de set avute de adversara sa.

Mihaela a revenit de la 2-5, și-a adjudecat setul și a obținut avantajul moral care i-a permis să pună capăt setului al doilea după doar 27 de minute de joc.

Mihaela și-a adjudecat 11.100 de dolari și 110 puncte WTA care în mod normal ar trebui să-i permită, de luni, să ajungă între cele mai bune 50 de jucătoare ale lumii.

Pentru sportiva noastră urmează, însă, un meci greu în semifinale. ea va da piept cu Lesia Țurenko, din Ucraina, a cincea favorită a competiției și locul 43 mondial.

Țurenko este în mare formă. Nu a pierdut niciun set în trei meciuri jucate la Hobart, iar în sferturi a demolat-o pe Aryna Sabalenka, din Belarus, cu un dublu 6-1.

Din păcate, Monica Niculescu s-a retras de la Hobart. Trebuia să dea piept cu belgianca Elise Mertens, cap de serie numărul 2, în faza sferturilor de finală. Monica a acuzat probleme medicale și nu a vrut să riște o accidentare care să-i pună în pericol participarea la Australian Open.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv