Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, în optimi la BRD Bucharest Open

România are, în sfârșit, două jucătoare care s-au calificat în optimile de finală ale BRD Bucharest Open, turneu găzduit de Arenele BNR, din București, și dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

După ce, luni, Alexandra Dulgheru, Elena Gabriela Ruse și Miriam Bulgaru au cedat pe linie, marți, româncele au început în forță, iar Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au obținut victorii clare ce le-au asigurat calificarea în faza optimilor de finală.

Mihaela Buzărnescu, locul 25 mondial și favorită 2 la București, a trecut, cu 6-2, 6-4, de Danka Kovinic, din Muntenegru, locul 134 mondial. 

A fost un meci de 80 de minute în care Mihaela a avut mereu inițiativa, experiența acumulată în ultimii ani ajutând-o enorm să controleze disputa.

Venită din calificări și aflată în acest moment pe locul 151 mondial, Irina Bara s-a impus, cu 6-4, 7-5, în confruntarea cu bulgăroaica Viktoriya Tomova, ocupanta locului 128 mondial.

A fost un meci de aproape două ore cu numeroase răsturnări de rezultat și în care Irina s-a impus, în ciuda celor cinci duble-greșeli comise.

Mihaela și-a asigurat un cec în valoare de 3.310 dolari și 30 de puncte WTA, în timp ce Irina primește și ea 3.310 dolari, dar și un total de 48 de puncte WTA, primind în plus 18 puncte WTA grație victoriilor obținute în calificări.

În turul al doilea, Mihaela dă piept cu Tamara Zidanșek, din Slovenia, în timp ce Irina va înfrunta o altă slovenă, pe Polona Hercog, a opta favorită a competiției, sportivă care luni seara a învins-o, scor 2-6, 6-2, 6-3, pe Elena Gabriela Ruse.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv