Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu, victorie spectaculoasă în primul tur de la Linz

Aflată pe locul 105 mondial şi obligată să joace calificări pentru a ajunge pe tabloul principal, Mihaela Buzărnescu s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Linz (Austria), competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de euro.

Sportiva noastră a bifat o victorie de senzaţie în primul tur din Austria, reuşind să se impună în minim de seturi împotriva estoniencei Anett Kontaveit, cap de serie numărul 4 şi locul 35 mondial.

A fost 7-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat 102 minute de joc şi în care Mihaela a gestionat mai bine momentele decisive. A fost a patra victorie consecutivă a Mihaelei la Linz fără set pierdut, românca bătându-le în calificări pe americancele Glatch şi Day şi pe olandeza Kerkhove.

Mihaela şi-a asigurat un cec în valoare de 2.669 de euro şi 48 de puncte WTA care o pot ajuta să reintre între primele 100 de jucătoare ale lumii.

Pentru sportiva noastră urmează un meci extrem de echilibrat cu învingătoarea dintre croata Alja Tomljanovic şi Monica Puig, din Puerto Rico.

Monica Niculescu, a opta favorită a turneului, a abandonat încă din primul tur, în timp ce Sorana Cîrstea, a cincea favorită, va da piept miercuri cu belgianca Alison Van Uytvanck.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv