Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Miriam Bulgaru câștigă turneul de la Curtea de Argeș

Miriam Bulgaru, una dintre marile sperante ale tenisului feminin romanesc, a castigat, duminica, turneul feminin de tenis de la Curtea de Arges, competitie dotata cu premii in valoare de 15.000 de dolari.

A fost unul dintre putinele turnee ITF organizate in Romania in acest an, din cauza problemelor financiare, dar si un turneu afectat din plin de conditiile meteo nefavorabile.

Obligate sa joace sambata atat sferturile, cat si semifinalele, jucatoarele ajunse in fazele superioare ale competitiei au fost obligate sa se forteze la maxim atat fizic, cat si mental.

In cele din urma, ambitia de a se face remarcata a avantajat-o pe Miriam Bulgaru, 19 ani, locul 437 mondial si a doua favorita a turneului.

Sportiva noastra si-a adjudecat al treilea trofeu ITF din cariera, dupa cel cucerit la Galati, in 2016, si cel de la Varna, de anul trecut.

Miriam Bulgaru a jucat 4 ore si 46 de minute, in doua zile, pentru a-si adjudeca trofeul pus in joc. Sambata, tanara speranta a Romaniei s-a impus cu 6-0, 3-6, 6-1, in fata italiencei Bianca Turati, favorita numarul 5, in sferturi, si cu 6-1, 6-2, in fata americancei Elizabeth Mandlik, in semifinale.

Duminica, in ultimul act al competitiei, Miriam Bulgaru s-a intrebuintat din greu pentru a se impune, cu 6-4, 7-5, in finala jucata impotriva Andreei Mitu, 26 de ani, fosta locul 68 mondial, dar o jucatoare care abia a revenit in circuit dupa ce a nascut.

Andreea Mitu are ocazia sa-si ia revansa duminica seara. Ea si americanca Elizabeth Mandlik joaca in finala de dublu impotriva echipei alcatuite din surorile italience Anna si Bianca Turati.

22 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv